Velkommen hjem!

I hjertet av Mjøndalen ligger Consto Arena hvor vi har bygget 60 nye og moderne leiligheter, med meget gode solforhold og «orkesterplass» til gressbanen.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi.

Her får du din egen private balkong mot vest hvor du har mulighet til å se hjemmekamper, følge med på livet på banen, fint og grønt hele året med utsikt mot kunstgressbanen og kort vei til alt du trenger av daglige innkjøp.

Prosjektet består av totalt 60 leiligheter over første etasje, hvor MIF har sine klubblokaler. Det er heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. Alle som er kjent i Mjøndalen, kjenner mulighetene som byr seg i den umiddelbare nærhet: butikker, servicefunksjoner, kollektivtrafikk, fine turområder og et hyggelig nabolag.

Vi ønsker deg velkommen hjem!

Nye selveierleiligheter på

3050 solsiden

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget ulike leilighetstyper og innredningsløsninger. Vil du ha litt større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? Liker du rette, stramme linjer på kjøkkenet, eller vil du ha noe mer klassisk? På 3050 solsiden velger du selv!

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Leilighetene leveres med gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer.

Balkongen på leiligheten din er antakelig større enn du vil finne på andre nye boligprosjekter. På fasadene vil du finne trepanel og tegl.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter.

Hver kvadratmeter

er viktig

Ved utviklingen av leilighetene på Solsiden, har vi tatt på alvor behovet for gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter med gode planløsninger og god kvalitet.

Vi har ønsket å kunne tilby splitter nye leiligheter, hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt. På solsiden vil du finne leiligheter i flere størrelser og prisklasse, men uansett størrelse er det viktig at plassen er godt utnyttet, og at du vil trives i ditt nye hjem!

Føl deg hjemme på

3050 Solsiden

Det er godt å komme hjem til en splitter ny leilighet på Solsiden.

Her får du romslig og solrik balkong , med fin utsikt mot stadion og grønn gressplen året rundt. Bilen står trygt forvart i parkeringsgarasje med heis opp til alle etasjeplan.

Du slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking, vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Leilighetene er arealeffektive og blir overlevert med god standard og flere valgmuligheter.

Her kan du nyte livet og føle deg hjemme!

Gode materialvalg

for din trivsel

Leilighetene på Solsiden leveres med gode materialvalg. Kjøkken leveres fra Sigdal. Vi har en leilighet igjen for salg som leveres med kjøkken av type Sigdal Horisont Hvit, med integrerte hvitevarer og benkeplate i grå kvarts laminat.

Baderominnredning leveres i hvit glatt, med et gjennomtenkt flisvalg som gir et moderne og stilrent preg.

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme, 3-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, entrè/hall og soverom. På bad og hall/entre leverer vi downlights som belysning i nedsenket himling. Veggene er malt i lyse farger.

Alle oppganger og innvendige fellesarealer har et tiltalende og representativt preg.

Splitter nytt er

bedre enn brukt!

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Hvem ønsker ikke å investere i en splitter ny leilighet til fastpris, og dermed slippe opphetede budrunder til kanskje høyere pris og dårligere bruktstandard?

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter blir ivaretatt gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi.

Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene på solsiden gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tids-messig preg og utstrakt bruk av materialer som tegl, glass, tre og stål. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Parkering i garasjekjeller med heis opp til alle etasjeplan. Det følger med 1 stk garasjeplass pr leilighet. Alle leilighetene får egen privat balkong eller terrasse med hyggelig utsikt mot stadion.

Stilrent eller klassisk kjøkken

– valget er ditt!

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.

Som standard kan du velge Sigdal Horisont som har et stramt og moderne uttrykk eller Sigdal Herregaard – et tidløst og klassisk kjøkken. Begge kjøkken leveres i hvit som standard, med benkeplate i mørk grå kvarts eller hvit laminat, uten tillegg i pris. Du kan velge blant flere spennende farger på ditt nye kjøkken om du ønsker dette, mot et tillegg i pris. Det leveres skap og kjøkkenfronter tilrettelagt for integrerte hvitevarer.

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bo sentralt med

nærhet til alt!

En ny leilighet på Solsiden gir mulighet for nye, gode vaner! Mulighetene er mange. Fra Solsiden er det kort vei til en aktiv fritid året rundt enten du liker å gå turer i skog og mark, se fotballkamper fra din egen private «tribune», sitte på kafè eller reise ut i verden.

Folk flest forbinder stedsnavnet Mjøndalen med fotball. Fotballklubben MIF ble stiftet i 1910 og har opp gjennom tidene utmerket seg i flere sammenhenger. De nye leilighetene får en sentral beliggenhet for et sted som betyr mye for mange av innbyggerne. Stadion er et naturlig samlingssted. Her kan du følge kamper og treninger.

Leilighetene passer for alle aldersgrupper, enten du er glad i fotball eller liker at det skjer litt i nabolaget. Her vil du trives!

Leilighetene er bygd tett på hjemmebanen til fotballklubben Mjøndalen if. Man får et nært naboskap med idrettsforeningen. Full utsikt til hele banen, hvor det arrangeres tv-sendte toppfotballkamper gjennom store deler av året. På banen foregår det aktivitet gjennom hele dagen. Det er et aktivt idrettsområde med levende idrettskultur i hverdagen.

Arkitekten om

3050 Solsiden

Boligene ligger sentralt og i direkte tilknytning til det hyggelige bysentrum i Mjøndalen med tilhørende butikker, cafeer og kommunesenter.

Det overordnede grep er langsgående bygningskropp mot Hagatjernveien og Mjøndalen stadion. Byggene utføres med moderne detaljering og materialbruk.

Vår intensjon er å skape moderne, lyse og praktiske leiligheter. Alle de lyse leilighetene vender ut mot romslige, private balkonger med spennende utsikt til stadion og har meget gode solforhold og flott utsyn utover stadionanlegget.

Det er lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til underliggende parkering i p-kjeller for alle beboere og øvrige servicefunksjoner på bakkeplan.

Bebyggelsen er utført i en kombinasjon av hvit tegl – og mørkere trekledning for å skape et mer variert uttrykk. Store vindusfelt mot romslige balkonger og terrasser gjør at hver enkelt leilighet blir åpen og luftig.

Kai Robert Gundersen & Hans Bernhard Biserød
Partnere – Sivilarkitekter MNAL, Make Arkitekter AS

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2handel/næring. Boligprosjekter utviklet av profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.

Avstander

89
Torp
105
Oslo Gardermoen
100
Samfunnshus
500
Mjøndalen stasjon
100
Treningssenter
1.7
Storsenter
300
Post i butikk
400
Apotek
1.7
Vinmonopol
300
Dagligvare
200
Bensinstasjon
100
Barnehage
300
Barneskole
1
Ungdomsskole
6.7
Videregående skole